lördag 11 april 2009

Ett bröllop som kan köras upp i röven


Nästa sommar skall Viktoria och Daniel gifta sig. Ett jäkla pådrag kommer det bli,spektakel. Kyrkan skall storstädas och notan blir på en miljon.
Och sen vill kungen ha mer pengar av oss skattebetalare till bröllopet,för de cash dom redan roffat åt sig räckte ej. Han kan väl ta en banklån som vanlit folk eller inse att man kan ha ett trevlit litet budget bröllop. Sen är det så himla tramsigt att viktoria skall be kungen om tillåtelse först att hon får gifta sig,sen skall kungen i sin tur fråga statsministern som sen kallar till presskonferans. Hade jag vart statsminister så hade jag tusan sagt blankt nej,så hade de fått bli sura bäst de vill. Bröllopet blir bra reklam för sverige,det kommer dra in pengar. Men folk vet väl redan att sverige finns,plus att sverige är bra att göra reklam för sig på andra sätt. Jag förstår inte hur folk kan acceptera att vi skattebetalare praktisk taget skänker bort våra pengar varje år genom skatten till kungafamiljen.
Också klagar man på folk som går bidrag,ex soss eller sjukpenning. det är en oerhörd liten summa de får gemfört med det feta bidrag kungafamiljen får,och de slipper bli kallade till möten på arbetsförmedlingen och tvingas söka jobb de ej vill ha,annars ryker bidraget. Och Karl-philip som gått några förbannade fotokurser och tror han kan fota. poänglöst. han lär ju aldrig skaffa sig ett hederligt yrke,utan glida rundor med våra pengar och ta lite bilder här och där.

http://www.expressen.se/1.369614
I artikeln på länken är lite fakta om hur pengarna spenderas

Inga kommentarer: