söndag 25 oktober 2009

Jimmie Åkesson


I veckan läste jag en artikel som sverigedemokraternas ledare jimmie åkesson skrivit om muslimer. Han såg dom som det största hotet mot sverige och att malmö i framtiden skulle domineras av muslimer. Här visar SD sitt sanna jävla ansikte. De har i mina ögon alltid varit rasister. Det är bara att läsa deras partiprogram. Men nu är det verkligen svart på vitt. De verkar gå i samma spår som dansk folkeparti som också hetsar mot muslimer. Jimmie använder sig av samma metoder som Hitler engång gjorde.
Det är skrämmande likheter om man tittar på då och nu. Vi befinner oss i en tid med ekonomisk kris,många har dåligt med cashflow,hög arbetslöshet,och salta då med misstro mot politiker. Både sossarna och moderaterna är veliga i sin politik,moderaterna gör mycket skit folk ej gillar,och sossar gör inget,de har en sån mjölig politik. Många partier vill inte ta debatten med sd och fryser ute dom,vilket ger dom ännu mer sympatier från folk. Ett bra förslag jag läste om för att
få väck sd är varken att motarbeta dom eller samarbeta,utan helt enkelt fråga; hur hade ni tänkt konkret med det här med invandringen,hur skulle ni gå till väga med era ideèr? Istället för att bara ta avstånd,ifrågasätt. För många som röstar på sd ser oftast bara ytan,de går inte in för mer konkreta svar.
Det är lixom guldläge för folk som jimmie att slå till nu.
När folk inte litar på sina politiker dras de till partier som sd som kommer med nått nytt,en snabb handfast enkel lösning. Muslimer framställs som nåt främmande och farligt. På 30-talet var det judarna som blev smutskastade,nu muslimerna.
Det går aldrig att undkomma,ett land kan inte leva skyddat utan influenser från andra länder. Det är bara att kolla runt; mycket av det vi har i sverige kommer från utlandet. Byggnader,ord i våra språk,mat,kläder etc. Man kan inte leva skyddad ifrån resten av världen,och det är inte särskilt hälsosamt att göra det.
Det är just därför sd lyckas. de vill ta oss människor mitt i vårt livs stora rädsla och mata in i oss att det finns ett hot därute mot oss. Som en varm filt erbjuder de oss det,och hur enkelt är det inte då att att låta sig på omstoppad,istället för att gå ut i kylan och verkligen se vad som händer därute. För att så småningom faktiskt se att det finns ett jävlit stort duntäcke därute sydd av världens alla olika människor som faktiskt kommer värma dig mycket mer än den där lilla filten.

1 kommentar:

Rex....a crayzy punk as sa...

ja sd är ett rasistparti...jag röstade på dom 1 gång men komme rinte göra det igen för jag tycker inte att dom har en rumsren politik som man måste ha om man ska föra invandrapolitik.
däremot tycker jag att det ä'r synd att de andra partierna vi har inte tar upp en sån viktig fråga...invandrafrågan.
Man måste lyssna loite till folket å gör man inte det...ja då vänder folket sig till det enda parti som vågar ta upp invandrafrågan SD.
Fel att släppa in ett rasistparti.....men mesigt av de andra partierna att inte våga ta upp frågan för att de e rädda för att bli kallade rasister (vilket kan va förstårligt eftersom så fort dom pratar invandrarpolitik så anses de vara rasister)
Man är ingen rasistbara för att man ser till sitt eget lands bästa och inte vill ta in fler invandrare....eller kräver att de ska lära sig svenska mm.
Jag tycker vi ska stänga dörrarna för nya invandrare för sverige e inte i skick att ta hand om dom som redan finns här. Hade vi tatt bättre hand om alla som kommit hit från början....hade det sett helt annorlunda ut.
Jag har full förståelde för att folk röstar på SD...inget annat parti verkar fatta vad folket vill, men man kanske ska fördjupa sig mer i SD som parti innan man går å röstar. Vi vill ju inte ha ett 3e världskrig!