torsdag 2 juli 2009

Vad jag stör mig


Ugglan på bilden har inget med inlägget att göra,men tycker ugglor är så fina så de förtjänar att vara med på bild.


Det finns ett nätverk som heter Bara bröst,som verkar för att tjejer skall få bada i badhus utan överdel. De har badat halvnakna i protest och nu hade nåt badhus tillåtit dom att bada topless. Jag tycker det är så töntigt och så jävla meninglöst att folk bara lägger ner sin tid och energi på såna jävla banala saker som att få bada utan överdel. De vill bada på samma vilkor som männen säger dom.
Men finns för faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan viktigare saker och kämnpa för när det gäller jämnställdhet,ex lika lön för lika jobb. Måste alltid vara så förbannat lika för män och kvinnor,får det inte lov att vara olikheter? Varför anses kvinnan alltid underlägsen då hon inte har samma vilkor som mannen? Då kan man ju vända på det och säga att män är förtryckta för att de inte får bada med bh.
Att kvinnor inte får köra bil ens som i saud-arabien,det är förtryck.
Sen tycker jag det är löjligt att vissa vill lagstifta om att föräldrarledigheten måste delas exakt lika. Det kan väl varje familj bestämma själva. Är det så fruktansvärt hemskt att det är majoriteten av kvinnorna som tar ut den största ledigheten?

Inga kommentarer: