tisdag 6 maj 2008

Underbara Klass 9a


Såg det sista avsnittet av dokumentären "klass 9a" ikväll. Ett av de bästa program jag någonsin sett. Har varit skoj att följa alla eleverna och se hur de utvecklats.
Så härligt att se lärare som är engagerade och som ständigt kommer med kloka kommentarer. Det är fantastiskt att se att människor kan förändras och bli starkare genom att någon annan tror på dom. Jag som inte brukar bry mig om ungdomar har verklligen fallit för dom i klass 9a. kan känna deras glädje över att stå på tröskeln ut mot livet och att de vet att de kan bli allt.
Moderaterna och folkpartiet och framförallt jan björklund kan ta en påle och köra upp i röven för dom fattar verkligen inte hur man skall göra för att göra skolan bättre. det krävs inte betyg i tidigare åldrar,kvarsittning,betyg i uppförande etc.
Der behövs lärare som gör det roligt att lära ut,att man får lära sig varför man skall lära sig saker,att man uppmuntras att följa sina drömmar.
Igor-idrottsläraren sa en jättebra sak: "Det finns inga svaga människor,man kan ha svaga perioder i livet,men det gör en inte svag"

Inga kommentarer: