fredag 14 september 2007

Irriterad

Jag kollade på programmet argument igår. Det handlade om invandringen och segration. De visade ett klipp från ett reportage från 94 gjord efter mordet på en svart man i klippan. Några äldre män satt i en bastu och blev frågade om mordet. "Det är hemskt,det är synd om ungdomarna och föräldrarna"
På frågan om de skulle vilja ha en svart person som granne sa en man: Nej,dom kan åka hem,komma här och ta jobb och allt ifrån oss svenskar,vi får kämpa för att ha det kvar." Jag hoppas innerligt att den där man mannen som verkade vara i 70-års-åldern då idag är i helvetet där det är bra mycket varmare än i den där bastun. Det är skrämmande med folk som går så långt att de dödar någon som inte anses vara "svensk". Men det är jävlit läskit med all den rasism som finns inom så många människor. Folk som inte vill bo granne med invandrare,som bara tror de är kriminella och lever på bidrag. Folk som säger varför åker de ej hem. Sådana här människor var folk som Hitler varvade. Idag finns Sverige-demokraterna. Hur en människa kan se ner på någon av annan ursprung? Vi har fått olika språk,hudfärg,religioner och åsikter. Men vi är kött,blod,ben,hår,kläder,hjärna. Vi äter,skiter,sover och dör. Hur kan vi då vara så olika,hur kan man då hata?

Invandrarna är inget problem. Dom ska inte skickas hem. Men det behövs göras saker. Exempel.

1.Bygg mer hyresrätter i hela stan
2.Arbetsgivare måste sluta diskriminera folk pågrund av ens namn,likaså bostadsbolag
3.Om du nu tycker att förorten är så hemsk åk fan dit och se hur folk har det,det är tusan inget getto.
4. Finfördela så att alla städer i Sverige får lika många flyktingar,alla får inte plats i en.
5. lägg ner hela jävla svenska försvaret. Sverigedemokraterna hävdar att invandringen tar pengar från försvaret. Försvar finns för att lära folk mörda och kriga. finns inget försvar-inga krig. Dom som hävdar att vi måste försvara oss i krig: Jag dör hellre rakryggad,en tar ett gevär i min hand

Inga kommentarer: